Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dissidia Final Fantasy NT Free Edition aangekondigd

Fighting game komt ook naar Steam.

Square Enix maakt bekend dat er een gratis versie van Dissidia Final Fantasy NT uitkomt voor de PlayStation 4 en de pc, onder de naam Dissidia Final Fantasy NT Free Edition. Het is daarmee de eerste keer dat de fighting-game voor de pc uitkomt.

De gratis editie heeft als beperking dat je niet zomaar elk personage kunt uitkiezen. Wekelijks heb je de keuze uit een nieuwe set van vier vechters. Daarmee kun je zowel online als offline matches spelen. Wil je de Story Mode spelen, dan heb je de Standard Version nodig. Dit is de betaalde versie van de game met daarin ook alle 28 personages.

Bekijk op YouTube

Ook is er nog de Dissidia Final Fantasy NT Deluxe Edition, met daarin zes extra personages en nieuwe outfits plus wapens voor alle vechters. Dissidia Final Fantasy NT Free Edition komt op 12 maart uit.

In Dissidia Final Fantasy NT speel je in teams van drie tegen elkaar. Voordat je schade kunt aanrichten, dien je eerst de schilden van tegenstanders te doorboren. Tevens heb je te maken met speciale vaardigheden zoals magische aanvallen en summons. Lees ook de Dissidia Final Fantasy NT review.

Read this next