Skyrim Special Edition krijgt een survivalmodus via de Creation Club.

De modus voegt honger en realistisch weer toe aan de game. Je moet regelmatig eten en oppassen voor rauw vlees, waarvan je ziek wordt. Sommige gebieden in Skyrim zijn te koud om doorheen te lopen, tenzij je warmere kleren draagt of je bij een vuurtje opwarmt.

Een oververmoeide Dovahkiin verliest Magicka en moet slapen om dat te herstellen. Verder is fast travel uitgeschakeld, kun je minder bij je dragen en moet je betalen om van Shrines gebruik te maken.

klimaat

De modus is gedurende één week gratis te downloaden uit de Creation Club, op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Download je hem na die week, moet je ervoor betalen. De mod is nu in bètavorm te downloaden op de pc, en komt volgende maand op consoles uit.

De Creation Club is op de afgelopen E3 beurs door Bethesda aangekondigd.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content