Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

De populaire Skyrim-mod Enderal: Forgotten Stories heeft een laatste update gekregen. SureAI laat ook weten aan een eigen, commerciële game te werken. Daardoor is er geen tijd meer om de mod verder te onderhouden. Meer info over de eerste volwaardige game van SureAI volgt later dit jaar.

Enderal: Forgotten Stories is een total converion-mod voor Skyrim en kwam in 2016 uit. Je verkent een volledig nieuwe open wereld met een eigen verhaal en vechtsysteem. Sinds 2016 heeft ontwikkelaar SureAI nog heel wat zaken toegevoegd aan de game, waaronder Engelse en Duitse voice acting.

Om Enderal te spelen, heb je de standaardversie van Skyrim op de pc nodig. De mod is niet compatibel met de Skyrim Special Edition, en dat zal dus ook in de toekomst niet meer gebeuren. Sinds 2019 kun je Enderal: Forgotten Stories wel rechtstreeks via Steam downloaden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties