Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skyrim The Adventure Game bordspel aangekondigd

Het avontuur begint volgend jaar.

Bordspelontwikkelaar Modiphius Entertainment kondigt The Elder Scrolls 5: Skyrim The Adventure Game aan. Dat is een coöperatieve adaptatie van de populaire RPG voor 1 tot en met 4 spelers. Het spel is momenteel te koop via een inzamelactie op Gamefound.

Je kunt de game als een op zichzelf staande sessie van ongeveer 90 tot 120 minuten spelen. Daarnaast is het echter ook mogelijk om twee langere scenario's over verschillende sessies te spelen. Een van die scenario's is bovendien een prequel op Skyrim en speelt zich 25 jaar voor de gebeurtenissen in de game af.

Je speelt als een van zes beschikbare rassen: Altmer, Dunmer, Imperial, Khajiit, Nord of Orsimer. De game bevat meer dan 600 kaartjes met onder andere quests, dungeons, encounters en equipment.

Voor de basisversie van de game betaal je momenteel ongeveer 80 euro. Daarnaast komen er echter ook twee uitbreidingen voor de game genaamd Dawnguard en From the Ashes. Het totaalpakket inclusief alle stretch goals kost 164 euro. Volgens Modiphius Entertainment wordt de game vanaf augustus 2022 verscheept.

Op een volwaardige nieuwe videogame in het universum van The Elder Scrolls is het sowieso nog even wachten. Wij hebben alvast even de belangrijkste The Elder Scrolls 6 geruchten verzameld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties