Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda kondigt Creation Club aan

Voor Skyrim en Fallout 4.

Tijdens de E3 2017 persconferentie van Bethesda is Creation Club aangekondigd. Deze mod service biedt een collectie aan nieuwe content voor Fallout 4 en Skyrim.

De nieuwe content wordt zowel door Bethesda Games Studios als derde partijen ontwikkeld. De inhoud van de Creation Club is betalend, waarbij de ontwikkelaars een deel van de inkomsten verdienen.

Bethesda cureert alle content zodat deze compatibel zijn met de originele games, officiële add-ons en achievements. Gebruikers kopen mods met Creation Credits, waarvoor betaald moet worden.

De officiële Creation Club-site vermeldt uitdrukkelijk dat de dienst de gratis manieren om mods te downloaden en installeren niet vervangt. Reeds bestaande content wordt niet met terugwerkende kracht betaald gemaakt.

Creation Club lanceert in de zomer van 2017 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Wil je geen enkel nieuwtje van de E3-beurs missen? Check dan ons handig overzicht van alle E3 2017 info.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen