Blizzard Entertainment voegt Malthael toe als nieuwste personage aan Heroes of the Storm. Mathael is de slechterik uit Diablo 3: Reaper of Souls.

Malthael is een assassin-personage, en is vooral opgebouwd rond de Reaper's Mark-vaardigheid. Die debuff plaats je via standaard aanvallen op je vijanden en tapt 10% van hun HP af.

Soul Rip doet schade aan vijanden met de debuff en geneest tegelijk Malthael zelf. Met Wraith Strike teleporteer je door een vijand. Death Shroud ten slotte plaatst Reaper's Mark op alle vijanden in een cirkel rondom Malthael.

Als Heroic ability heb je de keuze tussen Last Rites en Tormented Souls. Last Rites berokkent schade aan een vijand, terwijl Tormented Souls extra armor geeft en Reaper's Mark op alle vijanden in de buurt plaatst.

Het is nog niet bekend wanneer Blizzard de nieuwe hero aan de game toevoegt. In afwachting lees je nog eens Marcels Heroes of the Storm review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Heroes of the Storm review

Eenvoud in een Blizzard-jasje.

Blizzard wil klassieke games herintroduceren

O.a. Blackthorne en Rock n' Roll Racing.

Volskaya Foundry is de nieuwste map voor Heroes of the Storm

Twee Overwatch-heroes komen eveneens naar The Nexus.

Blizzard opent eSports arena

Op tijd voor Overwatch-toernooi.