Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volskaya Foundry is de nieuwste map voor Heroes of the Storm

Twee Overwatch-heroes komen eveneens naar The Nexus.

Blizzard Entertainment maakt bekend dat Volskaya Foundry de nieuwste map voor Heroes of the Storm is. Die is gebaseerd op de Volskaya Industries-map in Overwatch. Daarnaast komen ook Ana en Junkrat uit Overwatch naar Heroes of the Storm.

In Volskaya Foundry strijden de twee teams om controle over drie punten op de map. Het team dat alle punten controleert, krijgt controle over een gigantische robot die je met twee spelers bestuurt.

De ene speler bestuurt de robot zelf, terwijl de andere toegang heeft tot het wapenarsenaal. Daarnaast zijn er op de map ook transportbanden te vinden. Die gebruik je om snel van de ene kant van de map naar de andere te gaan.

Ook komen Overwatch-heroes Ana en Junkrat naar de game. Ana is vanaf volgende week samen met Volskaya Foundry speelbaar op de Public Test Realm. Junkrat volgt later.

Blizzard maakte eerder al bekend dat er een Blizzard eSports arena komt. Onze Heroes of the Storm review lees je nog eens na op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties