Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkeling Heroes of the Storm definitief stopgezet

Geen stormloop aan spelers meer.

Heroes of the Storm
Image credit: Blizzard

Blizzard Entertainment meldt in een blogpost dat er geen nieuwe content voor Heroes of the Storm meer komt. Zeven jaar na de initiële release zal de ontwikkelaar vanaf nu enkel nog focussen op bug fixes.

Volgens Blizzard Entertainment krijgt de MOBA daardoor vanaf nu dezelfde behandeling als games zoals StarCraft en StarCraft 2. Huidige spelers kunnen dus wel nog steeds met elkaar concurreren in opeenvolgende seizoenen en ook de hero rotations blijven bestaan.

Cover image for YouTube videoHeroes of the Storm™ Cinematic Trailer

Ook de in-game shop blijft actief, maar daar worden dus geen nieuwe voorwerpen of heroes meer aan toegevoegd. Huidige spelers krijgen volgende week als bedanking gratis de Epic Arcane Lizard mount.

Het is niet de eerste keer dat de ontwikkeling van Heroes of the Storm op een lager pitje wordt gezet. In 2018 werd het team dat aan de game werkte al flink afgeslankt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Heroes of the Storm

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties