Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hanzo en Alexstrasza komen naar Heroes of the Storm

Let the dragon consume you!

Blizzard Entertainment onthult twee nieuwe personages voor Heroes of the Storm. Binnenkort zijn Hanzo en Alexstrasza speelbaar in de game.

Hanzo is de boogschutter uit Overwatch. Je gebruikt onder andere zijn Dragonstrike-vaardigheid tegen je vijanden. Alexstrasza is dan weer een van de drakenaspecten uit het Warcraft-universum, en kan dan ook transformeren in haar drakenvorm.

Daarnaast belooft Blizzard onder andere betere matchmaking en voice chat in Heroes of the Storm. Ook stealth krijgt de nodige aanpassingen. Daarnaast komt er in 2018 een algemene gameplay update.

Heroes of the Storm lanceerde in 2015. Eerder dit jaar onthulde Blizzard ook al dat Ana en Junkrat naar Heroes of the Storm komen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties