Vault of Glass keert terug in laatste Destiny event

UPDATE: alle raids keren terug.

UPDATE: Bungie heeft laten weten dat het Age of Triumph-event alle Destiny-raids laat terugkeren. Zowel de Vault of Glass en Crota's End krijgen tevens een extra moeilijke Challenge Mode. De update lanceert op 28 maart.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Bungie brengt de Vault of Glass-raid terug in het laatste event voor Destiny. Het is nog niet bekend wanneer het event aan de game wordt toegevoegd.

Een nieuwe trailer voor het aankomende Age of Triumph laat spelers de Vault of Glass weer zien, inclusief de eindbaas Atheon. Bungie beschouwt Age of Triumph als een volwaardige afsluiter voor de drie jaar oude game.

Age of Triumph introduceert tevens het 'grootste Record Book tot nu toe.' Het nieuwe Record Book bevat twaalf pagina's aan uitdagingen, waaronder uitdagingen voor specifieke classes. Ook keert de Speaker terug.

Bungie presenteert Age of Triumph in drie wekelijkse livestreams, waarvan de eerste deze woensdag wordt uitgezonden. Verder meldt het bedrijf dat je voortgang en uitrusting in Destiny 1 niet worden overgezet naar Destiny 2.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Gerelateerde content

Warzone Season 4 uitgesteld

Nog geen nieuwe datum voorzien.

Gerucht: Prey VR in de maak

Virtuele prooi wordt realiteit.

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread