Gerucht: titel volgende Hearthstone expansion gelekt

Megalo-donkerbruin vermoeden.  

De naam van de volgende uitbreiding voor Hearthstone is mogelijk Lost Secrets of Un'Goro. Dat meldt de Hearthstone-subreddit op basis van een CV.

Het CV is afkomstig van stemactrice Lani Minella. Op het CV valt onder andere te lezen dat Minella de stemmen van een aantal dieren of personages voor 'Hearthstone: Lost Secrets of Un'Goro' heeft ingesproken.

1

Un'Goro Crater is een zone in World of Warcraft die voornamelijk door dinosauriŽrs wordt bevolkt. De zone bevat verder een aantal exotische planten en dieren, alsook een observatorium van de Titans.

Blizzard heeft nog niet op het lek gereageerd. Wel heeft de studio eerder al laten weten dat er over twee maanden een nieuwe grote update voor Hearthstone lanceert. De precieze inhoud van deze update is nu nog niet bekend.

Er is meer Blizzard-gerelateerd nieuws. Zo heeft het bedrijf vorige week ruim 20.000 Zuid-Koreaanse Overwatch spelers verbannen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread