Bekijk: Nintendo Switch: zijn dit de eerste launch games?

Geruchtenmolen.

Nu dat de Nintendo Switch officieel is aangekondigd, begint het nieuws over launch games langzaam binnen te druppelen.

Toegegeven, een hoop is nog pure speculatie maar er komen toch wat nieuwtjes binnen die we niet kunnen negeren. Zo hebben een aantal insiders laten weten welke games we kunnen verwachten bij de launch.

We zetten alles op een rij in het onderstaande filmpje.

Meer over deze geruchten weten? Lees dan de berichten: Gerucht: Mario Kart 8 komt naar de Nintendo Switch en Gerucht: Mario, Splatoon en Skyrim zijn Nintendo Switch launch games. Als je nog wat extra informatie over de console zelf wil, lees dan ons overzicht: Nintendo Switch - Alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread