Skip to main content

Gerucht: Mario, Splatoon en Skyrim zijn Nintendo Switch launch games

Met Mario terug in 3D.

Volgens Nintendo Insider Laura Kate Dale zijn Mario, Splatoon en The Elder Scrolls 5: Skyrim Nintendo Switch launch games.

De nieuwe Mario start in een hub-wereld, net zoals in Mario 64 en Super Mario Galaxy. Vanuit hier kun je verschillende werelden bezoeken, waarin je meerdere doelen moet bereiken. De game bevat ook een co-op modus, waarbij twee spelers kunnen samenwerken.

Splatoon is een heruitgave, maar krijgt wel een nieuwe 1vs1 modus en nieuwe singleplayer content. Nintendo is van plan om de game met gratis content te blijven ondersteunen, vergelijkbaar met de Wii U-versie van Splatoon.

Bekijk op YouTube

Volgens Dale komt The Elder Scrolls 5: Skyrim voor de Nintendo Switch uit. De game is een overzetting van de onlangs uitgebrachte Special Edition en heeft mod-ondersteuning. Net zoals bij de PlayStation 4 kan alleen in-game content voor mods worden gebruikt.

Er gaan ook geruchten dat Mario Kart 8 naar de Nintendo Switch komt en dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild geen Nintendo Switch launch game is.

Meer over de Switch weten? Lees dan ons overzicht met alle Nintendo Switch info die tot nu toe bekend is.

Read this next