Comcept: 'huidige versie Mighty No. 9 beter dan niets'

Xbox 360-versie game ook uitgesteld.

De huidige versie van Mighty No. 9 is 'beter dan niets'. Dit meldt ontwikkelaar Keiji Inafune middels een vertaler tijdens een livestream van de game.

"De realiteit is dat ons team alles heeft gegeven om Mighty No. 9 te maken. We hebben niet geprobeerd om betaalde DLC of microtransacties aan de game toe te voegen. Het eindproduct is niet perfect, maar wel beter dan niets", aldus Inafune.

Ontwikkelaar Comcept meldt verder in een bericht op de Kickstarterpagina van de game dat de Xbox 360-versie van Mighty No. 9 is uitgesteld vanwege 'problemen met de certificatie.' De studio geeft aan dat donateurs met een Xbox 360 een gratis Steam key voor de game toegestuurd krijgen.

In de reacties onder hetzelfde bericht melden meerdere mensen tevens dat ze problemen hebben met het ontvangen van codes voor de game. Zo laten sommige donateurs weten dat ze codes voor de verkeerde versie van Mighty No. 9 hebben gekregen.

Mighty No. 9 is een spirituele opvolger van de Mega Man-reeks. Comcept was aanvankelijk van plan om de game in april 2015 uit te brengen. De titel is sinds die tijd echter meerdere keren uitgesteld. De uiteindelijke Mighty No. 9 releasedatum is vorige maand onthuld.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread