Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Mighty No. 9 releasedatum bekend

'In steen gebeiteld.'

Keji Inafune laat weten dat Mighty No. 9 vanaf 24 juni verkrijgbaar is op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, en Wii U.

De tweedimensionale platformer stond oorspronkelijk voor september 2015 gepland, maar werd door meerdere vertragingen naar februari 2016 en later naar 'lente 2016' doorgeschoven.

Inafune is er nu zeker van dat de releasedatum niet opnieuw verandert. "Nu de game 'goud' is gegaan, zijn we bezig met de laatste dingen die we moeten doen om Mighty No. 9 in jullie handen te krijgen. De aangekondigde releasedata zijn in steen gebeiteld; verder uitstel is niet meer mogelijk."

Tussen de Kickstartercampagne en de lancering van Mighty No. 9 zit inmiddels bijna drie jaar. In Bruce zijn Mighty No. 9 hands-on preview lees je hoe die tijd is gebruikt.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties