Skip to main content

Releasedatum Mighty No. 9 bekendgemaakt

Uitgegeven door Deep Silver.

Ontwikkelaar Comcept kondigt de releasedatum voor Mighty No. 9 aan. Het spirituele vervolg op Mega Man komt op 18 september uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Wii U.

Mighty No. 9 is een 2D platformer die is gefinancierd met behulp van crowdfundingsite Kickstarter. De game wordt uitgegeven door Deep Silver, een bedrijf dat onder andere Saints Row en Dead Island uitgeeft.

Dit bondgenootschap geeft Comcept de mogelijkheid om een extra level, een extra eindbaas en een extra speelbaar personage aan Mighty No. 9 toe te voegen. Deze zijn gebundeld in de Ray DLC, een uitbreiding die gratis is voor Kickstarter-backers.

Volgens Comcept heeft de samenwerking met Deep Silver geen negatieve invloed op Mighty No. 9. "Comcept behoudt de totale creatieve controle over Mighty No. 9, zowel nu als in de toekomst. Deep Silver stelt ons in staat om ons droomproject verder uit te breiden", aldus de ontwikkelaar in een FAQ op de Mighty No. 9-website.

Deep Silver geeft in een bericht op de PlayStation Blog aan dat Mighty No. 9 twaalf levels, een New Game Plus-modus, een Challenge Mode en een Boss Rush Mode heeft. De game is ook speelbaar met meerdere personen, onder andere in de Race Battle-modus en de coöperatieve Challenge Mode.

Read this next