Fallout 4 wint BAFTA Game of the Year award

Het is een nucleaire prijzenregen!

Fallout 4 wint de BAFTA Game of the Year award. De prijzen zijn uitgereikt door de Britse academie van film en televisie.

Andere genomineerden in de categorie Best Game waren The Witcher 3, Metal Gear Solid 5, Rocket League, Everybody's Gone to the Rapture en Life is Strange.

Tijdens de British Academy of Film and Television Arts vielen ook Her Story, Everybody's Gone to the Rapture en Rocket League meermaals in de prijzen. Her Story won in de categorieën Innovation, Mobile en Debut.

De drie BAFTA's voor Audio Achievement, Music en Performance gingen allen naar Everybody's Gone to the Rapture. Rocket League haalde ook een drietal prijzen binnen, namelijk in de categorieën Multiplayer, Family en Sport.

Overige winnaars waren Life is Strange (Best Story), Smite (eSport Audience Award), Ori and the Blind Forest (Artistic Achievement), Until Dawn (Best Original Property), Batman: Arkham Knight (Best British Game), Prison Architect (Best Persistent Game), en Bloodborne (Best Game Design).

Ten slotte ontving John Carmack een Lifetime Achievement erkenning. De Amerikaanse programmeur zette in de jaren 90 id Software op en werkte aan games als Commander Keen, Quake, Wolfenstein 3D en Doom.

Van laatstgenoemde game lanceert volgende maand een reboot. Johnny ging aan de slag met de multiplayer bèta. Zijn bevindingen lees je in zijn Doom preview.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread