Rocket League season 2 van start

Gas op de plank en weg met die bal.

Het tweede ranked-seizoen van Rocket League is van start gegaan. De uncommon loot patch is nu ook beschikbaar.

Het behalen van een hogere rang is in seizoen twee volledig aangepast. Dat komt door de nieuwe matchmaking. Zo wordt je niet langer ingedeeld bij spelers met een vergelijkbare MMR-score. In plaats daarvan wordt iedereen in divisies geplaatst na het spelen van tien kwalificatiewedstrijden.

Je ranked-score daalt niet langer direct bij het verliezen van een match, maar na een aantal verliezen op rij. Hierdoor speel je langer in de divisie waar je voor bent gekwalificeerd. Ook is het mogelijk om spelers voor slecht gedrag te rapporteren door het chatlog op te sturen.

Ontwikkelaar Psyonix heeft ook een aantal aanpassingen en bugfixes aan de pc-versie van de game gemaakt. Rocket League kan nu resoluties van 1440p aan, heeft een ontgrendelbare framerate en de prestaties in de Wasteland-arena zijn verbeterd.

Eerder deze week raakte de releasedatum van Rocket League op de Xbox One al bekend.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread