Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League Season 7 krijgt gameplaytrailer

Rocket League met een gouden randje.

Ontwikkelaar Psyonix toont in de Rocket League Season 7 gameplaytrailer wat je precies mag verwachten van het zevende seizoen van de game. Het seizoen gaat op 15 juni van start.

Seizoen 7 staat helemaal in het teken van gouden dingen. Daarom vat je binnenkort wedstrijden aan in de nieuwe Utopia Coliseum (Gilded) Arena. Spelers die gaan voor de Premium Rocket Pass krijgen vanaf Pro Tier 70 of 150 toegang tot Golden Painted Items.

De nieuwe Utopia Coliseum (Gilded) Arena.

Zoals alle voorgaande seizoenen zorgt Season 7 opnieuw voor een Rocket Pass. Die laatste zorgt deze keer voor Sushi Roller Wheels, een geanimeerde Aquarium Player Banner, met met diamanten bezette Carat Cutter Wheels, een Gatsby-achtige Marble Floor Decal en de nieuwe Kinda Big Deal Player Title. Verder krijg je ook toegang tot de Maestro-sedan.

Daar stopt het niet, want Rocket League Season 7 bevat nieuwe Tournament Rewards, zoals de arcadekastachtige Got Next Player Banner, de brandende Nunya: Roasted Wheels en de Dunker Goal Explosion van de Black Market.

Vanaf 16 juni krijg je dankzij de Select Favorites 2 Series toegang tot nieuwe blueprints, de hypnotiserende Zomba Wheels en de galactische Interstellar Decal.

Als laatste onthult Psyonix nog dat hij de game binnenkort gaat voorzien van Custom Training Pack Updates en viert hij later dit jaar de zevende verjaardag van Rocket League tijdens de Summer Anniversary LTE.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rocket League

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties