Ontgrendel wapens voor Dying Light met Stupid Zombies 3

Trickshots voor top-tier wapens.

Je kunt wapens voor Dying Light: The Following - Enhanced Edition ontgrendelen door de game Stupid Zombies 3 te spelen. Dit doe je door een nieuwe modus in de gratis mobiele app te spelen die op Dying Light is gebaseerd.

In de komende zes maanden speel je in deze modus eens per maand een Weapon Docket vrij. Deze verzilver je op een speciale website die gekoppeld is aan je PSN, XBox of Steam account. De codes ontgrendelen wapens uit de drie hoogste gradaties: Rare, Exeptional en Legendary.

Techland laat weten dat Weapon Dockets ook verkrijgbaar zijn via andere kanalen, zoals social media en YouTube. Vanaf 9 februari verdwijnt Dying Light uit digitale winkels, om plaats te maken voor Dying Light: The Following - Enchanced Edition.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread