Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dying Light viert zijn vijfde verjaardag in stijl

Een verjaardag vol traktaties.

Dying Light bestaat vijf jaar en dat viert ontwikkelaar Techland in stijl. Zo plaatst de studio een kort bedankingsfilmpje online en kondigt hij een feestmaand aan. Die start op 21 februari en eindigt op 19 maart.

In het bedankingsfilmpje blikt Techland terug op vijf jaar Dying Light. In die periode kon je aan de slag met tal van uitbreidingen, evenementen, cross-overs en meer. Naast al die dingen krijg we ook nog enkele interessante cijfers. Zo speelde iedereen samen de game 584 miljoen uur en legden 36 miljard zombies het loodje.

Cover image for YouTube videoDying Light - 5th Anniversary - Week 1

Als bedanking organiseert Techland een feestmaand met daarin tal van nieuwe en terugkerende evenementen. We weten alvast wat de ontwikkelaar de eerst week allemaal in petto heeft. Vanaf 21 februari vermoord je zombies in ruil voor een C4- blauwdruk. Verder gooi je zombies van de daken met een enterhaak en maak je kans op een van de drie King mods.

Hoewel Dying Light nog steeds populair is, onthulde Techland in 2018 een vervolg in de reeks. Die draagt de naam Dying Light 2 en komt waarschijnlijk eind dit jaar uit. Dat laatste maakte Techland vorige maand bekend, want toen werd de Dying Light 2 release uitgesteld.

Artikel geschreven door Glenn Nouws.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dying Light

PS4, Xbox One, PC

Dying Light 2 Stay Human

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties