Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dying Light krijgt jaar lang gratis DLC

Game is nog lang niet dood.

Ontwikkelaar Techland brengt het komende jaar tien nieuwe DLC-pakketten uit voor Dying Light. De DLC is gratis te downloaden en introduceert onder andere nieuwe vijanden, evenementen en mysteries om op te lossen.

Met de nieuwe DLC wil Techland de fans van de game bedanken. Volgens de ontwikkelaar spelen er elke week nog steeds 500.000 mensen Dying Light, en zijn er in totaal al meer dan acht miljoen 'unieke spelers'.

Dat alles toont volgens medewerker Tymon Smektala dat de community nog steeds 'groot, actief en op zoek naar meer content is'. Het is nog niet geweten welke DLC en wanneer. Wel lanceert binnenkort al een klein pakket genaamd DLC #0 dat enkele nieuwe vijanden toevoegt aan de game.

Dying Light lanceerde in 2015 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar kwam ook Dying Light: The Following uit. De Dying Light: The Following review vind je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties