Prijzen games niet meer zichtbaar op PlayStation Blog

'We kunnen geen rekening houden met alle valuta.'

Sony geeft aan dat het bedrijf stopt met het vermelden van de prijzen van games op de PlayStation Blog.

Het Europese PlayStation Blog plaatst wekelijks een bericht met daarin alle updates in de PlayStation Store. In dit bericht is onder andere te zien welke games er in een specifieke week uitkomen.

Het bericht vermeldde eerder ook altijd de prijs van elke game die in de PlayStation Store beschikbaar komt. Sony geeft nu in een statement aan dat het bedrijf stopt met het aangeven van prijzen.

"Sony Computer Entertainment Europe voorziet een enorm aantal verschillende gebieden van informatie. De meeste van deze gebieden gebruiken uiteenlopende valuta. Het vermelden van al deze munteenheden in een blogbericht zorgt vrijwel zeker voor verwarring", aldus Sony.

"Daar komt ook nog bij dat de PlayStation Store automatisch de prijs van een game berekent op basis van je locatie. Het verwijderen van prijzen in de blog was een moeilijke beslissing, maar we hopen dat jullie enig begrip kunnen opbrengen."

Er is meer PlayStation-gerelateerd nieuws. Zo fuseerde Sony onlangs zijn Computer Entertainment- en Network Entertainment-takken tot Sony Interactive Entertainment.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread