The Legend of Zelda: Twilight Princess HD krijgt nieuwe dungeon

En andere aanpassingen wat betreft gameplay.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD krijgt een nieuwe dungeon. De toevoeging aan de game is via Amazon Frankrijk bekend geraakt.

De dungeon heet "The Cave of Twilight" en is te ontgrendelen met de Wolf Link amiibo, die bij de game wordt geleverd. De game bevat ook een Hero Mode, een New Game Plus modus.

Inventory management verloopt in de remaster via de Wii U-GamePad. Amazon Frankrijk heeft deze informatie inmiddels van de productpagina verwijderd.

Daarnaast heeft gamesblad Famitsu nieuwe screenshots van de remake onthuld. Hierop is te zien dat je minder Tears of Light hoeft te verzamelen in Lanayru Province. Dit zijn er nu twaalf in plaats van zestien, zoals in de oorspronkelijke versie van de game. Het is nog niet bekend of deze aanpassing ook voor Faron en Eldin Province geldt.

De releasedatum van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is inmiddels bekend. De game lanceert op 4 maart voor de Wii U.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread