Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Twilight Princess en Wind Waker krijgen Switch Ports

Worden waarschijnlijk deze maand aangekondigd tijdens een Nintendo Direct.

Er worden vermoedelijk Switch-ports van The Legend of Zelda: Twilight Princess en The Legend of Zelda: Wind Waker onthuld tijdens een nieuwe Nintendo Direct later deze maand. Dat melden insiders Mike Minotti en Jeff Grubb in een podcast.

Volgens Minotti is het "erg zeker is dat er Twilight Princess en Wind Waker ports voor de Switch worden aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van september". Grubb vermoedt dat er tijdens die stream nog meer Zelda-gerelateerde zaken voorbijkomen, maar dat Breath of the Wild 2 daar niet bij hoort.

Jeff Grubb vermoedt daarnaast ook dat de remasters van Metroid Prime 1, 2 en 3 worden aangekondigd tijdens een soortgelijke stream van Nintendo.

Goede bronnen van de journalist melden ook dat de Nintendo Direct van deze maand op 12 september 2022 plaatsvindt. Grubb vermoedt dat het hier over een Partner Direct gaat, maar het kan ook goed zijn dat het een algemene Nintendo Direct of Mini-presentatie wordt.

Wil je meer weten over bovenstaande games? Lees dan zeker eens de The Legend of Zelda: Twilight Princess HD review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties