Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Mario Galaxy komt naar Nvidia Shield in China

En meer!

Nintendo heeft laten weten dat Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, New Super Mario Bros. Wii en Punch-out!! naar de Nvidia Shield tablet komen in China.

Alle games hebben een schermresolutie van 1080p op de tablet. De release van de games op de Nvidia Shield is het resultaat van een overeenkomst tussen Nintendo, Nvidia en Chinese uitgever iQiyi.

De deal tussen deze bedrijven geldt enkel voor de Chinese markt. De Nvidia Shield krijgt geen Nintendo-games in het Westen. Nintendo heeft mogelijk met de overeenkomst ingestemd vanwege de strenge regels voor het introduceren van consoles in China.

Het is opmerkelijk dat Nintendo een aantal van zijn games naar een tablet console brengt. Deze deal doet denken aan eerdere geruchten dat de Nintendo Switch een GameCube Virtual Console krijgt. Deze geruchten zijn echter nog niet bevestigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties