Tales of Zestiria mod maakt 60 fps mogelijk

Speel de JRPG op dubbele snelheid.

Tales of Zestiria is op de pc nu te spelen met een snelheid van 60 frames per seconde, dankzij een mod die door spelers is gebouwd. Normaliter draait de JRPG op 30 frames per seconde, dezelfde snelheid als de PlayStation 3- en PlayStation 4 versie.

Hoewel pc's in theorie krachtig genoeg zijn om Tales of Zestiria op 60 frames per seconde te laten draaien, besloot Bandai Namco toch de lagere framerate van de consoleversies aan te houden. Op die manier wist de studio zeker dat er niets mis kon gaan.

Door de mod zijn de animaties dubbel zo vloeiend. Ook zijn er aanpassingen gedaan aan de beeldverhouding en de grootte van het gezichtsveld (field of view). Zodra je een Steam Achievement vrijspeelt, hoor je het Trophy-geluidje zoals bij de PlayStation-versies.

De mod is te vinden op het Steam-forum van de game. Lees ook de Tales of Zestiria review van Dirk. Hij speelde de PlayStation 4-variant.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread