Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS3-JRPG Tales of Zestiria lanceert in herfstperiode

Bandai Namco brengt nieuwe trailer uit.

Bandai Namco maakt bekend dat Tales of Zestiria in de aankomende herfstperiode naar westerse landen wordt gebracht. De PlayStation 3-exclusieve JRPG lanceert ergens in de maanden september, oktober en november.

Tales of Zestiria is de vijftiende Tales-game, spin-offs daargelaten. De game is sinds januari uit in Japan. Voor het eerst in de serie spelen gevechten zich niet af in afgesloten arena's, maar strijd je tegen vijanden in dezelfde omgevingen als waarin je loopt. De game speelt zich af in Glenwood, een wereld met een meer middeleeuws karakter dan de laatste nieuwe Tales-games. Zowel Japanse als Engelse stemmen zijn aanwezig.

Bandai Namco wil nieuwe delen in de serie sneller naar Amerika en Europa uitbrengen dan voorheen. Vorig jaar nog lanceerde Tales of Hearts R (review) voor de PlayStation Vita, anderhalf jaar nadat deze uitkwam in Japan. Ook Tales of Xillia en het vervolg daarop werden in dat jaar uitgebracht.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties