Registratie voor gesloten alfa Doom nu geopend

Voor de mensen die Wolfenstein: The New Order van tevoren hebben besteld.

Uitgever Bethesda maakt bekend dat het nu mogelijk is om je voor de gesloten alfa van de Doom-reboot in te schrijven. Je kunt je via de Doom-site registreren.

De gesloten alfa is volgens ontwikkelaar id Software een 'reeks tests die de infrastructuur van de Doom-servers onder druk zet'. De studio benadrukt dat de alfa geen goede weergave van de uiteindelijke game is.

Je hebt in de gesloten alfa de mogelijkheid om een team deathmatch modus op de Heatwave map uit te proberen. In deze modus nemen twee teams van zes personen het in een industrieel complex tegen elkaar op.

Heatwave bevat een speciale 'Demon rune' die een speler in staat stelt om in een vliegende Revenant Demon te transformeren. De Revenant is met behulp van een speciale Gaus Cannon te verslaan. Dit wapen is alleen op specifieke momenten op te pakken en heeft beperkte munitie.

De alfa geeft je ook de beschikking over een Vortex Rifle, Super Shotgun, repeater, Rocket Launcher, Static Cannon en Plasma Rifle. Je hebt tevens de optie om Personal Transporters en Frag Grenades uit te proberen.

Doom komt in 2016 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bethesda toonde dit jaar tijdens de E3-beurs de eerste singleplayer gameplay van Doom.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread