Tony Hawk's Pro Skater 5 trailer toont motion capture en multiplayer

Het 'skateparkgevoel.'

Activision toont in een nieuwe trailer voor Tony Hawk's Pro Skater 5 hoe de skaters door middel van motion capturing in de game worden gebracht. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de multiplayermodus, waarin ontwikkelaar Robomodo hoopt het 'skateparkgevoel' over te brengen.

"Wanneer mensen naar een skatepark gaan, dan doen ze dat meestal niet met bepaalde doelen voor ogen," zegt producent Joshua Tsui. "Ze willen gewoon skaten. Op die manier hebben we de multiplayer vormgegeven."

In de skategame speel je met twintig man tegelijk in de Free Skate-modus. Lees daarover meer in de Tony Hawk's Pro Skater 5 preview van Dirk. De game lanceert op 29 september voor de PlayStation 4 en Xbox One. Op 10 november volgt een versie voor PlayStation 3 en Xbox 360, die goedkoper verkrijgbaar wordt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread