Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Activision belooft oplossing voor problemen Tony Hawk's Pro Skater 5

Game krijgt gratis extra content in toekomstige update.

Uitgever Activision belooft een oplossing voor de problemen in Tony Hawk's Pro Skater 5. Dat meldt het bedrijf in een statement aan eurogamer.net.

Activision geeft aan dat er samen met ontwikkelaar Robomoto naar de bugs, glitches en andere calamiteiten in Tony Hawk 5 wordt gekeken. "We zijn ons bewust van de problemen in Tony Hawk's Pro Skater 5. We werken op dit moment samen met de ontwikkelaar aan een oplossing".

"Ons doel is om de gameplay te verbeteren om zo de fans een game te geven die de inmiddels zestien jaar oude franchise eer aan doet", aldus Activision.

De uitgever maakt tevens bekend dat Tony Hawk 5 in de toekomst vijf extra skaters en twee extra stages krijgt. Deze zijn gratis en worden in een update aan de game toegevoegd.

Tony Hawk's Pro Skater 5 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Eerder deze week raakte bekend dat de day one patch voor Tony Hawk 5 7.7 GB groot is.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Tony Hawk's Pro Skater 5

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties