Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Multiplayer voor 20 spelers in Tony Hawk's Pro Skater 5

Geen onlinemodus op PlayStation 3 en Xbox 360.

Tony Hawk's Pro Skater 5 ondersteunt een multiplayermodus van maximum 20 spelers op de PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakt ontwikkelaar Robomodo op de PlayStation Blog bekend. Op de PlayStation 3 en Xbox 360 kun je echter niet online gaan.

In de multiplayermodus voltooi je missies, speel je nieuwe content vrij en ga je in competitie met anderen. Zowel offline als online kun je je level verhogen. Daarnaast bouw je je eigen skateparken om online te delen.

Tony Hawk's Pro Skater 5 komt op 29 september voor de PlayStation 4 en Xbox One uit. De PlayStation 3- en Xbox 360-versie volgen later dit jaar.

Eerder had Tony Hawk zelf op de E3-persconferentie Tony Hawk's Pro Skater 5 met gameplay trailer onthuld. In onderstaande nieuwe trailer neem je een kijkje achter de schermen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties