Releasedatum Sword Coast Legends uitgesteld

Consoleversie komt volgend jaar pas uit.  

Ontwikkelaars n-Space en Digital Extremes maken bekend dat de releasedatum van de pc-versie van Sword Coast Legends is uitgesteld. De game komt nu op 20 oktober uit. De consoleversie van Sword Coast Legends is vanaf het eerste kwartaal van 2016 verkrijgbaar.

"Na feedback van onze community hebben wij besloten om de releasedatum van Sword Coast Legends uit te stellen. We willen deze extra tijd gebruiken om de uiteindelijke release van de game zo soepel mogelijk te laten verlopen", aldus de ontwikkelaars op de Sword Coast Legends-site.

De studio meldt ook dat de aankomende Rage of Demons DLC gratis wordt verstrekt aan iedereen die Sword Coast Legends van tevoren heeft besteld.

Sword Coast Legends is een RPG die zich in de Forgotten Realms-setting afspeelt. Je bestuurt in de game een groep avonturiers die het tegen verschillende monsters uit het Dungeons & Dragons-universum opnemen. Sword Coast Legends beschikt tevens over een multiplayermodus waarin één speler de rol van Dungeon Master op zich neemt.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread