Releasedatum bekend voor free to play WildStar

Op de pof naar verre planeten.

NCSoft maakt bekend dat de MMORPG WildStar vanaf 29 september geen maandelijkse kosten meer heeft. De game is dan volledig free-to-play en draagt vanaf die datum de naam WildStar: Reloaded. Je kan nog wel een maandelijkse bijdrage betalen voor extra bonussen en beloningen.

Samen met deze verandering van betaalmodel, bevat WildStar: Reloaded aanpassingen aan de gameplay. Onder andere het aanmaken van karakters, de dungeons, vaardigheden en statistieken zijn allemaal op de schop gegaan.

WildStar: Reloaded bevat een in-game winkel waar je boosts, extra diensten en cosmetische items kunt aanschaffen. Deze kun je kopen met echt geld, maar ook met Omnibits. Omnibits zijn een speciale munteenheid die je kan verdienen door te vorderen in de game.

Tot 29 september kun je jezelf ook inschrijven voor de bèta. Lees ook Berts WildStar review, om een indruk van de game te krijgen.

Door Sander van Leth.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread