Screenshots Dragon Quest Builders tonen Minecraft-achtige interface

En het bouwen van een kamp.

Square Enix toont in nieuwe screenshots voor Dragon Quest Builders hoe de interface van de game er uitziet. Net zoals in Minecraft vind je onderaan het scherm een balk met daarin je verzamelde materialen.

In Dragon Quest Builders bouw je een kamp, zoals aangegeven door het 'camp'-balkje onder je levensbalk. Deze stijgt in level naarmate dit kamp groter wordt. Er is ook een honger-mechaniek, zoals je ziet aan de broodjes náást de levensbalk.

Daarnaast wordt de wereld bevolkt door traditionele Dragon Quest-vijanden als Slimes en Golems.

De screenshots zijn afkomstig van de PlayStation 4-versie. De game is ook in ontwikkeling voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Een releasedatum is nog onbekend. De Japanse releasedatum voor Dragon Quest Builders ligt in de winterperiode van 2015.

1
2
3

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread