Snake's arm is een raket in nieuwe trailer Metal Gear Solid 5

Verschillende manieren om missies te klaren.

Uitgever Konami toont in een nieuwe trailer voor Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain hoe je Snake's bionische arm kan inzetten als een doelzoekende raket. Deze Blast Arm is te besturen vanuit first-person perspectief.

De nieuwe gadget maakt onderdeel uit van een video die nieuwe manieren laat zien om missies te klaren. Voor een missie start, kies je welke wapens en welke 'buddy' je mee wilt nemen. Dat kan de sniper Quiet zijn, die je vanop een afstand helpt vijanden uit te schakelen. Ze kan tegenstanders ook afleiden, zodat je ongezien voorbij kan sluipen.

Opdrachten zijn ook met veel lawaai te voltooien. Zo is ook te zien hoe je eerst met een helikopter over een vijandige basis vliegt en de soldaten doodt met de minigun die aan boord zit. Eenmaal op de grond wordt het doel bereikt door het kamp uit te moorden met machinegeweren en shotguns.

De releasedatum van Metal Gear Solid 5 is vastgesteld op 1 september. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread