Skip to main content

Metal Gear Solid 5 en Cities: Skylines in Humble Monthly december

Plus Ground Zeroes en After Dark.

Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience en Cities Skylines maken in december onderdeel uit van de Humble Monthly-bundel. Ben je Humble Monthly-lid, dan zijn deze games vanaf 7 december speelbaar. Overigens samen met een demo van Forager, een game die met Stardew Valley en Terraria wordt vergeleken.

De Definitive Experience van Metal Gear Solid 5 bevat ook Ground Zeroes, een proloog op The Phantom Pain. Cities Skylines is daarnaast met de After Dark-uitbreiding gebundeld. De overige games worden later bekendgemaakt. In totaal zijn het meestal rond de tien titels.

Bekijk op YouTube

De games van november zijn net uit. Dit keer betreft het Resident Evil Revelations, Dead Island: Definitive Edition, Sniper Elite en het vervolg, Hitman: The Complete First Season, Hollow Knight, Seven Days to Die, The Dwarves, Hard Reset Redux en Vape Escape.

Voor de bundels betaal je maandelijks een vaste prijs. Een deel van de opbrengsten gaat naar goede doelen. Voor Cities: Skylines is onlangs nog de Industries DLC uitgekomen.

Read this next