Dishonored 2 heeft twee speelbare personages

Corvo krijgt vrouwelijk gezelschap.

Dishonored 2 heeft twee speelbare personages. Naast Corvo Attano uit de originele game kun je ook als Emily Kaldwin spelen. Dat maakt ontwikkelaar Arkane tijdens de E3 2015-persconferentie van uitgever Bethesda bekend.

Emily Kaldwin is de dochter van de vermoorde keizerin uit de eerste Dishonored. Tijdens die game ga je als Corvo op zoek naar de vermiste troonopvolger. Haar gedrag wordt op het einde van de game ook beïnvloed door hoe je zelf speelt.

De twee personages hebben verschillende krachten. Emily lijkt zo te beschikken over een soort van magische klimhaak, die contrasteert met de 'blink'-vaardigheid die Corvo heeft. Samen maken ze de kuststad Karnaca onveilig, terwijl de eerste Dishonored zich in hoofdstad Dunwall afspeelde.

Dishonored 2 is tijdens de E3-beurs officieel aangekondigd. De game uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread