Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dishonored: The Role-Playing Game vanaf nu beschikbaar

Althans de digitale versie van het handboek.

Ontwikkelaar Modiphius Entertainment biedt vanaf nu het digitale handboek van Dishonored: The Role-Playing Game te koop aan. Dat is een tabletop RPG die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Dishonored-games. Normaal gezien zou de tabletop RPG pas komende zomer uitkomen, maar de ontwikkelaar stelt de digitale versie dus al vroeger ter beschikking.

Het digitale regelboek kost 15 pond (16 euro). Voor dat bedrag krijg je 308 pagina's met de regels van de game en een uit vier delen bestaand scenario genaamd The Oil Trail. De fysieke versie van het regelboek komt later dit jaar uit en kost 35 pond (38 euro). Wie nu alvast de digitale versie koopt, krijgt eveneens korting bij de aankoop van die fysieke versie.

In Dishonored: The Role-Playing Game kruip je in de huid van een assassin of andere avonturier en verken je samen met je vrienden gebieden uit de games zoals Dunwall en Karnaca. Net zoals in de games spelen Chaos en Void Powers een belangrijke rol.

Samen met je vrienden rond de tafel kruipen voor een tabletop RPG is op dit moment niet altijd mogelijk door de coronamaatregelen. Websites zoals roll20 kunnen je daar echter bij helpen. Heb je gaan geen zin in, dan kun je uiteraard nog eens de Dishonored-games opnieuw spelen. Recent verkozen we Dishonored tot een van de beste games van het decennium (2010-2019).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Dishonored

PS3, Xbox 360, PC

Dishonored 2

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

Dishonored: Death of the Outsider

PS4, Xbox One, PC

Related topics
RPG
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties