Assassin's Creed Unity DLC brengt je naar de Chinese Muur

En geeft je een prototype granaatwerper.

Ubisoft onthult de inhoud van de Assassin's Creed Unity seizoenspas voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zo heb je onder andere toegang tot het nieuwe Dead Kings hoofdstuk en behoort Assassin's Creed Chronicles: China ook tot de aanvullende content.

In Dead Kings reist Arno af naar Saint Denis, vlak na de gebeurtenissen van Assassin's Creed Unity in Parijs. Deze stad in verval heeft een uitgebreide ondergrondse waarin zich crypten van gevallen koningen bevinden. In de verschillende missies baan je je een weg door deze catacomben.

Arno maakt hier gebruik van nieuwe wapens, waaronder het Guillotine geweer dat explosieve projectielen afvuurt, maar ook dodelijk is van dichtbij. Buiten de hoofdmissies zijn er ook zijactiviteiten als contracten, schattenjachten en moordmysteries. Daarnaast zijn er ook nieuwe co-op missies beschikbaar en speel je vaardigheden, uitrustingen en andere wapens vrij om te gebruiken in de hoofdgame.

creed

In Parijs zijn tevens drie nieuwe missies te spelen. Ook vind je in de Franse hoofdstad nieuwe outfits en dertig nieuwe wapens, waaronder het Fleur de Lys-zwaard.

Assassin's Creed Chronicles: China is een standalone titel waarin je in een 2D-omgeving de rol aanneemt van Shao Jun. Deze leerling van assassin Ezio Auditore besluipt de Chinese Muur en is uit op wraak voor haar gevallen broederschap. In deze volledig nieuwe game gebruik je stealth-vaardigheden, oosterse vechtkunsten en nooit eerder vertoonde uitrustingen.

De content van de seizoenspas is begin 2015 beschikbaar. Onlangs werd de Assassin's Creed Unity releasedatum uitgesteld naar november. Lees ook zeker onze Assassin's Creed Unity preview.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread