Assassin's Creed: Unity

Belangrijke events

Patch 5 voor Assassin's Creed Unity uitgesteld op pc

Ubisoft kondigt via Twitter aan dat Patch 5 voor Assassin's Creed Unity is uitgesteld voor de pc.

Deze Assassin's Creed Unity patch ontgrendelt alle schatkisten. Ook zou de patch verschillende technische problemen van de pc-versie verhelpen, waaronder een betere online-matchmaking en het tegengaan van crashes.

Spelers op de PlayStation 4 en Xbox One kregen de patch twee dagen geleden al. Het is nog niet bekend wanneer pc-spelers de patch uiteindelijk krijgen.

Lees meer...

Win een Assassin's Creed Unity-pakket

Elke dag nieuwe prijzen!

10.000 gamers vinden de Facebookpagina van Eurogamer Benelux leuk. Tienduizend! We waarderen het enorm dat jullie ons massaal een plekje op jullie tijdlijn gunnen en dat heuglijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geven we een week lang mooie prijzen weg!

Patch Assassin's Creed Unity ontgrendelt alle schatkisten

Patch Assassin's Creed Unity ontgrendelt alle schatkisten

Blauwe en gouden kisten nu in de game zelf te openen.

Ubisoft kondigt vandaag een nieuwe patch aan voor Assassin's Creed Unity waarmee alle schatkisten in de game nu voor iedereen beschikbaar zijn.

Bepaalde content in Unity was enkel te ontgrendelen via een smartphone app of de Assassin's Creed Initiates website. De uitgever laat nu weten dat het niet meer nodig is om via externe bronnen de speciale kisten in de game te openen. Zowel de blauwe als de gouden kisten zijn nu voor iedereen toegankelijk.

Met de nieuwe patch worden er ook op technisch gebied een aantal dingen aan Unity verbeterd. Zo belooft de uitgever een betere stabiliteit en prestatie, worden enkele glitches verholpen en is het online segment van de game verbeterd.

Lees meer...

Verwijderde Uplay-games toch weer te spelen

Staan als het goed is weer in je Uplay library.

Ubisoft herstelt de games die het eind vorige maand uit een groot aantal Uplay libraries heeft verwijderd. Het bedrijf liet vorige week weten dat games werden verwijderd die met een gestolen creditcard waren gekocht.

'Geen geld terug voor geblokkeerde Uplay-keys'

Gekocht met gestolen creditcards, zegt Ubisoft.

Ubisoft geeft geen geld terug voor de geblokkeerde cd-keys op Uplay. Volgens de uitgever zouden deze via Electronic Arts' Origin-platform zijn gekocht met gestolen creditcards. Beide partijen werken nu samen aan een oplossing voor het probleem.

Patch 4 voor Assassin's Creed Unity uitgesteld

Patch 4 voor Assassin's Creed Unity uitgesteld

'Quality control is erg belangrijk.'

Ubisoft stelt de vierde grote patch voor Assassin's Creed Unity uit tot een niet nader genoemde datum. De update zou eigenlijk vandaag uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Met 'Patch 4' wordt de stabiliteit en performance van Assassin's Creed Unity aangepakt, samen met verbindings- en matchmaking-problemen. Daarbij zegt Ubisoft alvast dat pc-spelers het beste de nieuwste videokaart-drivers van AMD en nVidia kunnen installeren.

Volgens de uitgever is de patch een paar dagen uitgesteld omdat 'quality control' voorop staat. Ubisoft doet de update dus pas de deur uit zodra zeker is dat de aangegeven verbeteringen ook echt worden doorgevoerd.

Lees meer...

Assassin's Creed Unity review

Montréal, Toronto, Singapore, Quebec, Annecy, Shanghai, Chengdu, Kiev, Montpellier en Boekarest. Dat zijn de tien steden waarin Assassin's Creed Unity werd ontwikkeld. Meer dan 800 mensen van over de hele wereld werkten jarenlang aan dit nieuwe deel. En dat is ook te zien aan het resultaat.

Assassin's Creed Unity is namelijk een grote en grafisch prachtige game. Als Arno Dorian loop en klim je door het Parijs ten tijde van de Franse Revolutie. Honderden boze stedelingen stappen door de straten en protesteren op pleinen. Onder je voeten liggen pamfletten en de Franse driekleur. De muren hangen vol met graffiti en propagandaposters. Ga het huis van een edelman binnen en je wordt op een kleurrijk en gedetailleerd interieur getrakteerd. De gebouwen in Parijs zijn op schaal gemaakt en wanneer je voor het eerst een dodensprong van de top van Notre-Dame maakt, voel je het ook echt even in je maag.

Zoom uit en op je kaart zie je zoveel icoontjes dat zelfs de verschillende ingebouwde filters nauwelijks helpen om duidelijkheid te scheppen. Speel alle aangeduide zijmissies, vind alle items en voor je het weet ben je toch weer tientallen uren kwijt. Het is duidelijk waar die tienduizenden werkuren en honderden werknemers in gekropen zijn. Maar dat is ook waar het voor Assassin's Creed Unity misloopt. Al snel merk je dat het de game niet aan ambitie ontbreekt, maar aan focus. Inhoud is er in overvloed, maar na het afsluiten van een zijmissie heb je zelden het gevoel dat het meer dan louter simpel tijdverdrijf was.

Lees meer...

Patch 3 voor Assassin's Creed Unity verbetert stabiliteit, NPC-gedrag

Ubisoft heeft details over een derde grote patch voor Assassin's Creed: Unity bekendgemaakt. De patch brengt een aantal verbeteringen op het gebied van gameplay en stabiliteit met zich mee. Het is nog niet bekend wanneer de update precies uitkomt.

De patch zorgt er onder andere voor dat Arno niet meer blijft steken in hooibergen of gebouwen. Ook de animaties van grote groepen NPC's zijn middels de patch verbeterd.

Menu's hebben eveneens een opknapbeurt gekregen. Markeringen voor missies worden nu correct weergegeven en bepaalde pop-ups overlappen elkaar niet meer. Co-opmissies zijn nu ook makkelijker aan te gaan.

Lees meer...

FeatureMeest opvallende gamereleases van de maand november

Met o.a. Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin's Creed Unity en Far Cry 4.

Iedere maand komen er weer nieuwe games bij en daardoor is het soms nog wel eens lastig bij te houden wat je dit keer weer te wachten staat. Daarom lees je op Eurogamer Benelux voortaan aan het einde van iedere maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

Ubisoft lanceert Project Widow

Een online tour langs de locaties van Assassin's Creed Unity.

Ubisoft lanceert de online tour Project Widow in aanloop naar de release van Assassin's Creed Unity.

Assassin's Creed Unity DLC brengt je naar de Chinese Muur

En geeft je een prototype granaatwerper.

Ubisoft onthult de inhoud van de Assassin's Creed Unity seizoenspas voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zo heb je onder andere toegang tot het nieuwe Dead Kings hoofdstuk en behoort Assassin's Creed Chronicles: China ook tot de aanvullende content.

Monopolymaker USAopoly onthult Assassin's Creed Monopoly, een bordspel dat exclusief in ontwikkeling is voor de Europese markt. Deze komt in november uit en kost bij de Poolse winkelketen ToyArt 52,90 euro.

FeatureAssassin's Creed Unity: Wat we tot dusver weten

UPDATE: Elise, missiestructuur, Rifts, equipment en het uitstel.

Een nieuw jaar, een nieuwe Assassin's Creed-game. Assassin's Creed Unity is de eerste Assassin's Creed die specifiek in ontwikkeling is voor de nieuwe generatie spelcomputers en de pc. Maar liefst tien studio's werken aan de titel van over de hele wereld.

FeatureDe Franse Revolutie: Wat te verwachten in Assassin's Creed: Unity?

Geschiedkundige Vera over de historie van het conflict.

Onlangs heeft Ubisoft Assassin's Creed Unity aangekondigd, het vijfde deel in de reeks. Dit keer neemt Ubisoft ons mee naar Parijs aan het eind van de 18e eeuw. De periode van de Franse Revolutie. Ubisoft heeft nog geen informatie vrijgegeven rondom personages en de werkelijke setting. De Franse Revolutie kent immers een hoop gebeurtenissen.

Assassin's Creed: Unity aangekondigd in eerste trailer

Assassin's Creed: Unity aangekondigd in eerste trailer

Voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Na de eerder gelekte beelden kondigt uitgever Ubisoft vandaag Assassin's Creed: Unity aan voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. De titel staat gepland voor een lancering aan het einde van 2014.

Volgens Ubisoft is Assassin's Creed: Unity al meer dan drie jaar in ontwikkeling. Ondanks dat de studio achter de game nog niet helemaal klaar was voor de onthulling, is deze toch gedaan na het lek van gisteren. Daarbij toont Ubisoft de eerste bewegende beelden middels een korte teaser.

Dankzij de trailer is er nu tevens bevestiging dat de game zich afspeelt in het Frankrijk van de achttiende eeuw, in of rond Parijs. De Franse Revolutie is daar volop aan de gang en de nieuwe hoofdrolspeler is in het zwart gehuld.

Lees meer...