Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch Assassin's Creed Unity ontgrendelt alle schatkisten

Blauwe en gouden kisten nu in de game zelf te openen.

Ubisoft kondigt vandaag een nieuwe patch aan voor Assassin's Creed Unity waarmee alle schatkisten in de game nu voor iedereen beschikbaar zijn.

Bepaalde content in Unity was enkel te ontgrendelen via een smartphone app of de Assassin's Creed Initiates website. De uitgever laat nu weten dat het niet meer nodig is om via externe bronnen de speciale kisten in de game te openen. Zowel de blauwe als de gouden kisten zijn nu voor iedereen toegankelijk.

Met de nieuwe patch worden er ook op technisch gebied een aantal dingen aan Unity verbeterd. Zo belooft de uitgever een betere stabiliteit en prestatie, worden enkele glitches verholpen en is het online segment van de game verbeterd.

De patch is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De patch voor de pc-versie van de game is vanaf morgen te downloaden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties