Skip to main content

Gerucht: Assassin's Creed Mirage menigtes zijn even groot als die van AC Unity

Assassin's Crowd.

Assassin's Creed Mirage bevat menigtes die even groot zijn als die in Assassin's Creed Unity. Dat en meer onthult Ubisoft-insider j0nathan via zijn YouTube-kanaal.

Door mee te bewegen in de grote mensenmassa's van Assassin's Creed Unity kon protagonist Arno Dorian langer onopgemerkt blijven en voorbij guards glippen die hem gevangen wouden nemen na een sluipmoord of misdaad.

Omdat Ubisoft in Mirage teruggrijpt naar de roots van de Assassin's Creed-reeks zal je opnieuw met messen kunnen gooien, krijgen daken verstopplekken en ligt de nadruk meer op parcours.

Zo kun je via lantaarns makkelijker om de hoek van een muur gaan en via palen verafgelegen gebouwen bereiken. Daarnaast kun je nog steeds moorden vanaf de lucht uitvoeren en zal dat terug in slow-motion gebeuren.

Als laatste onthult j0nathan dat Assassin's Creed Mirage zich enkel in de stad Bagdad afspeelt. Die stad bevat in totaal vier zones met elk een eindbaas. Rond Bagdad is er een woestijn met oases en rivieren.

Ubisoft bevestigde dat Assassin's Creed Mirage in de maak is. Insider j0nathan denkt ook dat Assassin's Creed Mirage zich afspeelt in het Bagdad van 860-870 en dat de eerste Assassin's Creed een remake krijgt.

Read this next