Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Assassin's Creed Mirage menigtes zijn even groot als die van AC Unity

Assassin's Crowd.

Assassin's Creed Mirage bevat menigtes die even groot zijn als die in Assassin's Creed Unity. Dat en meer onthult Ubisoft-insider j0nathan via zijn YouTube-kanaal.

Door mee te bewegen in de grote mensenmassa's van Assassin's Creed Unity kon protagonist Arno Dorian langer onopgemerkt blijven en voorbij guards glippen die hem gevangen wouden nemen na een sluipmoord of misdaad.

Omdat Ubisoft in Mirage teruggrijpt naar de roots van de Assassin's Creed-reeks zal je opnieuw met messen kunnen gooien, krijgen daken verstopplekken en ligt de nadruk meer op parcours.

Zo kun je via lantaarns makkelijker om de hoek van een muur gaan en via palen verafgelegen gebouwen bereiken. Daarnaast kun je nog steeds moorden vanaf de lucht uitvoeren en zal dat terug in slow-motion gebeuren.

Als laatste onthult j0nathan dat Assassin's Creed Mirage zich enkel in de stad Bagdad afspeelt. Die stad bevat in totaal vier zones met elk een eindbaas. Rond Bagdad is er een woestijn met oases en rivieren.

Ubisoft bevestigde dat Assassin's Creed Mirage in de maak is. Insider j0nathan denkt ook dat Assassin's Creed Mirage zich afspeelt in het Bagdad van 860-870 en dat de eerste Assassin's Creed een remake krijgt.
Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties