'Assassin's Creed: Unity drie keer groter dan Assassin's Creed IV: Black Flag'

En biedt volgens ontwikkelaar honderd uur aan gameplay.

Het Parijs in Assassin's Creed: Unity is de grootste omgeving die de reeks ooit heeft gezien, zo meldt één van de level designers van de game. De ontwikkelaar vertelt in een interview met GeekyCastillo dat de stad drie keer groter is dan de kaart van Assassin's Creed IV: Black Flag.

Het singleplayer verhaal duurt volgens de level designer vijftien tot twintig uur om te voltooien. Met alle zijmissies erbij opgeteld, biedt de game echter honderd uur aan gameplay. Ondanks de enorme toename in verkenbare territoria heeft de nieuwe titel van Ubisoft naar eigen zeggen geen laadtijden na tussenfilmpjes.

Assassin's Creed: Unity komt op 28 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk hieronder het interview met de level designer, en lees nog even ons Assassin's Creed Unity: Wat we tot dusver weten artikel.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread