Battlefield 4 brengt Commander Mode terug

Hiërarchie boven alles!

Tijdens hun persconferentie op E3 2013 heeft DICE een demonstratie gegeven van Battlefield 4. Vierenzestig spelers speelden live op het podium een multiplayer match uit op een map genaamd 'Battle of Shanghai'.

Misschien wel het meest heugelijke nieuws is dat Battlefield-spelers eindelijk weer aan de slag kunnen met Commander Mode. Hierbij wordt één speler in de rol van generaal geduwd. Het is zijn verantwoordelijkheid om zijn manschappen naar de overwinning te leiden. Ook werd de mogelijkheid gedemonstreerd om met SmartGlass artilleriehulp in te roepen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread