Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 4 krijgt gratis Operation Outbreak DLC

Mede mogelijk gemaakt door de community.

Battlefield 4 spelers krijgen in de herfst toegang tot de gratis Operation Outbreak DLC. Dat bevestigt ontwikkelaar DICE in een bericht op het officiële Battlefield-forum.

Operation Outbreak is in een tropisch regenwoud gesitueerd. In het level zijn onder andere een medisch onderzoekscentrum, een waterval en een verlaten tempel aanwezig.

DICE meldt bovendien dat de jungle te dicht is om er met een tank in rond te rijden. Het gebruik van infanterie en lichte voertuigen is dus vereist.

Operation Outbreak is het resultaat van het Community Map Project. Dit is een initiatief waarbij de studio samen met de community een nieuwe map bedenkt en ontwerpt.

Naast Battlefield 4 is DICE bezig met de aanstaande release van Star Wars: Battlefront. Hier lees je de Star Wars Battlefront preview.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Reacties