Skip to main content

Battlefield 4 Naval Strike DLC tijdelijk gratis

Naval-pulken zonder kosten.

Spelers van Battlefield 4 kunnen tijdelijk gratis de Naval Strike DLC downloaden. De actie is onderdeel van Electronic Arts' 'Road to Battlefield 1' campagne.

Zoals de naam doet vermoeden, legt de uitbreiding de nadruk op zeegevechten. Naast vier nieuwe maps (Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker en Operation Mortar) en vijf nieuwe wapens voegt Naval Strike ook bestuurbare hovercrafts toe.

Spelers krijgen daarnaast toegang tot de Carrier Assault-modus, een variant op de de Titan-modus uit Battlefield 2142. In Carrier Assault moeten spelers echter in plaats van een gigantische mech een vijandelijk slagschip laten zinken.

Navel Strike is na Dragon's Teeth, Final Stand en Second Assault de vierde Battlefield 4 DLC die je gratis op de pc, PlayStation 4 en Xbox One kunt downloaden. China Rising is de laatste van de vijf uitbreidingen en wordt binnenkort gratis beschikbaar gesteld.

Electronic Arts geeft aan de promotiecampagne door te zetten tot de release van Battlefield 1. Eerder deze maand zijn er details over de Battlefield 1 campaign en maps gelekt. Ook lees je elders op deze site alle Battlefield 1 informatie.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Read this next