Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 4 krijgt Squad Conquest-modus

Nu nog in testfase.

Battlefield 4 krijgt een nieuwe speelmodus: Squad Conquest. Momenteel zit die nog in de testfase en is hij dus alleen in de Consumer Test Environment beschikbaar.

Squad Conquest is een variant op Conquest met vijf tegen vijf. Je uitvalsbasis ligt vrij dicht bij het centrum van de map waar je vlaggen moet veroveren. Net als in Conquest Assault verlies je meteen wanneer je volledige team dood is en geen vlag meer heeft om op te spawnen.

Er zijn drie vlaggen om te veroveren. Daarom heeft het ene team meer vlaggen dan de andere en verliest het andere team altijd tickets om te spawnen. Daarnaast kun je een extra voertuig of wapen vrijspelen dat als vierde vlag dient, maar het veroveren duurt hier iets langer.

In onderstaande video zie je de gameplay in Squad Conquest.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties