Weinig info Watch Dogs

Ubisoft toont vooral wat we al wisten.

Ubisoft Montreal toonde weerom een trailer van hun nieuwe IP Watch Dogs. Jammer genoeg kregen we niet veel nieuwe nieuwe informatie mee over het spel. De trailer toonde, in ongelooflijke detail (pre-rendered?), hoe Aiden Pearce een ondergrondse organisatie via z'n smartphone binnen breekt. Werkelijk alles kan gehackt worden en daar ligt nu ook weer de nadruk op.

We zagen hoe Pearce de ondergrondse organisatie oprolde en zelf aan de politie ontsnapte. Wat we echter niet zagen is meer informatie over de online opties en hoe multiplayer nu net in elkaar zal zitten. Heeft Ubisoft z'n indrukwekkendste pijlen al verschoten voor deze titel of krijgen we gauw nog meer te zien? Tijdens Ubisoft's persconferentie werd er in elk geval gehint naar meer informatie over het spel tijdens E3. Hopelijk is die informatie noemenswaardig genoeg.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread