Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis Watch Dogs-update laat je vrienden hacken

En vervelende spelers krijgen straf.

Ubisoft heeft een gratis update voor Watch Dogs uitgebracht, die je de mogelijkheid geeft vrienden te hacken in de Online Hacking en Online Tailing-missies.

Eerder werd je in deze modi enkel gekoppeld aan willekeurige spelers. Nu kun je specifiek een vriend als doelwit kiezen, waarna je naar hun spelwereld wordt getransporteerd. Daar is het dan de bedoeling diegene te hacken, zonder dat hij of zij het doorheeft. Overigens kun je de optie ook uitschakelen, als je niet gestoord wilt worden.

Tevens is het nu zo dat spelers die vaak de verbinding verbreken op het punt dat ze gaan verliezen, daarna bij elkaar in servers worden gestopt. Je kan zo ook de mobiele hacking modus blijven spelen, ook al verbreekt de persoon met het mobiele apparaat de verbinding. Op singleplayer-gebied zijn missies voortaan te herspelen en de drankspelletjes is makkelijker gemaakt.

De volledige Watch Dogs patch notes vind je op het forum van Ubisoft. Speel je de game nog veel online? Misschien loont het dan onze online invasie hacking tips voor Watch Dogs eens door te nemen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties